Beqir

Sokoli

1

Data e Lindjes
26/01/1979
Shteti i lindjes
Australia
Komuna / Qyteti
Australia e Jugut
Emërtimi i biznesit
MyDasma
Shteti ku vepron biznesi
Australia
Veprimtaria e biznesit
Shërbime online në Industrinë e festave në përgjithësi
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
PO Box 518 Prospect East SA 5082 Australia
Telefoni
+61403991616
Telefoni mobil
+61403991616
E-mail adresa
beqo26@gmail.com
Web faqja
https://www.mydasma.com/
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.