Zeqir

Kamrri

1

Data e Lindjes
03/11/1970
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Motrovic
Emërtimi i biznesit
Kami electra instalatie
Shteti ku vepron biznesi
Netherlands
Veprimtaria e biznesit
Electra
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
De twee gebroeders 210 ,9207 CB Drachten
Telefoni
0031512511696
Telefoni mobil
0031654253224
E-mail adresa
kami.electra@live.nl
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.