Kristijan

Ramaj

1

Data e Lindjes
18/12/1994
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Viti
Emërtimi i biznesit
RAMAJ & Associates
Shteti ku vepron biznesi
Albania
Veprimtaria e biznesit
Sherbime juridike
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Viti
Telefoni
Telefoni mobil
+38349229715
E-mail adresa
kristijan@ramaj-ks.com
Web faqja
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.