Avdulla

Krasniqi

1

Data e Lindjes
01/03/1978
Shteti i lindjes
Switzerland
Komuna / Qyteti
Lozanë
Emërtimi i biznesit
Kabinet i Gjinekologjis dhe obstetrikës
Shteti ku vepron biznesi
Switzerland
Veprimtaria e biznesit
Mjekësi
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Route de Berne 1 ( Place de la Sallaz )
Telefoni
021 653 09 09
Telefoni mobil
078 819 83 80
E-mail adresa
drakrasniqi@hotmail.fr
Web faqja
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.