Edmond

Bajra

1

Data e Lindjes
18/02/1976
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Istog
Emërtimi i biznesit
IAlbkos
Shteti ku vepron biznesi
Belgium
Veprimtaria e biznesit
Ndertimtari
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Graaf de Muelenaerelaan 15 Brugge
Telefoni
Telefoni mobil
0032478343240
E-mail adresa
edmondb76@hotmail.com
Web faqja
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.