Basri

Shkodra

1

Data e Lindjes
16/10/1979
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Gjilan
Emërtimi i biznesit
smartycom
Shteti ku vepron biznesi
Switzerland
Veprimtaria e biznesit
Distribution me Produkte Telekomit dhe IT
Veprimtari tjetër
Po
Veprimtaria e biznesit 2
Tregti dhe Prodhim me Tesha pune
Adresa e biznesit
Hintermaettlistrasse 1, 5506 Maegenwil
Telefoni
Telefoni mobil
+41762313333
E-mail adresa
info@smartycom.ch
Web faqja
http://smartycom.ch/
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.