Fitore

Bytyqi

2

Data e Lindjes
25/06/1999
Shteti i lindjes
Albania
Komuna / Qyteti
Tiranë
Emërtimi i biznesit
Gift 4 You
Shteti ku vepron biznesi
Albania
Veprimtaria e biznesit
Dhurata
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Qendra Tregtare A8 - Drenas
Telefoni
+38343800518
Telefoni mobil
+38349242479
E-mail adresa
fifbytyqi@gmail.com
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.