Fatih

Mancak

1

Data e Lindjes
05/02/1969
Shteti i lindjes
Turkey
Komuna / Qyteti
Dörtyol/Hatay
Emërtimi i biznesit
Mancak Eczanesi
Shteti ku vepron biznesi
Turkey
Veprimtaria e biznesit
Shendetesor
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Numune Evler Mh Hastane Altı 1 Nolu Sk No.4/C-D Dörtyol Hatay
Telefoni
+903267127292
Telefoni mobil
+905322735707
E-mail adresa
famancak@hotmail.com
Web faqja
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.