LULZIM

SYLA

1

Data e Lindjes
02/09/1982
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Vushtrri
Emërtimi i biznesit
Elen GmbH
Shteti ku vepron biznesi
Germany
Veprimtaria e biznesit
Energji Solare, Instalime elektrike
Veprimtari tjetër
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Max Koelges Str.15 Muelheim and der Ruhr
Telefoni
015751516333
Telefoni mobil
015751516333
E-mail adresa
lulzim.syla@elen-ks.com
Web faqja
http:/elen-ks.com
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.