Bardhyl

Bejtullahu

1

Data e Lindjes
03/02/1976
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Prishtine
Emërtimi i biznesit
2b
Shteti ku vepron biznesi
Albania
Veprimtaria e biznesit
Marketing
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Rr. Tirana
Telefoni
+37744263446
Telefoni mobil
+37744263446
E-mail adresa
bardhyl@2b-ks.com
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.