Afrim

Makolli

1

Data e Lindjes
14/05/1970
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Mitrovica
Emërtimi i biznesit
Restaurant Caffe leo
Shteti ku vepron biznesi
France
Veprimtaria e biznesit
Restaurant
Veprimtari tjetër
Po
Veprimtaria e biznesit 2
Organizimi I mbremjeve muzikore familjare
Adresa e biznesit
Bourg en Bresse France
Telefoni
04 26 11 69 51
Telefoni mobil
+33761301296
E-mail adresa
afri2000@hotmail.com
Web faqja
https://www.societe.com/etablissement/cafe-leoo-50290204200030.html
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.