Sadri

Uka

1

Data e Lindjes
08/03/1954
Shteti i lindjes
Germany
Komuna / Qyteti
Wettringen
Emërtimi i biznesit
Skill Gebäudemanagement GmbH
Shteti ku vepron biznesi
Germany
Veprimtaria e biznesit
Veprimtari tjetër
Po
Veprimtaria e biznesit 2
UKA Industrie- und Gebäudereinigung
Adresa e biznesit
Melkeplatz 2, 48431 Rheine
Telefoni
Telefoni mobil
004917672294495
E-mail adresa
info-uka@web.de
Web faqja
https://www.skillgebaeudemanagement.de
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.