Search
Emërtimi i biznesit Shteti ku vepron biznesi Veprimtaria e biznesit E-mail adresa Web faqja  
Isenaj Transport GmbH Switzerland Transport isenaj-idriz@hotmail.com View #465
Kosova Bestratingen Netherlands Ndertimtari e ulët jetonkosova@hotmail.com facebook:Kosova/bestratingen View #442
Firma RED Germany 2011 Fadil.ymeri@t-online.de View #393
parimi France menusieri parimi_@hotmail.com View #230
Ko-iN Consulting Germany Consulting info@ko-in-consulting.com View #126
Skill Gebäudemanagement GmbH Germany info-uka@web.de https://www.skillgebaeudemanagement.de View #97
2b Albania Marketing bardhyl@2b-ks.com View #82
Elen GmbH Germany Energji Solare, Instalime elektrike lulzim.syla@elen-ks.com http:/elen-ks.com View #80
Kosova Air UG Germany Agjension kosova.air@gmx.de View #25
smartycom Switzerland Distribution me Produkte Telekomit dhe IT info@smartycom.ch http://smartycom.ch/ View #7
Faqja 2 di 2
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.