Emri i Shoqatës
Iliria Associazione albanese per la cultura, l'arte e lo sport
Viti i themelimit
2010
Përfaqësuesi i Autorizuar
Ervin Çakërri
Funksioni Zyrtar
President
Shteti
Italy
Komuna / Qyteti
Macerata
Adresa
Rione Marche 84
Telefoni
Telefoni mobil
00393489147085
E-mail adresa
iliria.mc@hotmail.it
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Sport, kulture dhe art
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.