Emri i Shoqatës
Le Aquile (Shqiponjat)
Viti i themelimit
2018
Përfaqësuesi i Autorizuar
Ariana Kosova Hoxha/Adelajda Matuka
Funksioni Zyrtar
Presidente /Zëvendës Presidente
Shteti
Italy
Komuna / Qyteti
Macerata
Adresa
Macerata
Telefoni
+393893406698
Telefoni mobil
+393318828862
E-mail adresa
leaquile2018@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.