Emri i Shoqatës
SHKSH "MËMËDHEU"-St. Gallen, Zvicër
Viti i themelimit
1992
Përfaqësuesi i Autorizuar
Agush Buja
Funksioni Zyrtar
Sekretar
Shteti
Switzerland
Komuna / Qyteti
St. Gallen
Adresa
Oberzilstrasse 2b, postfach 133, 9016 St. Gallen
Telefoni
Telefoni mobil
+41 76 268 12 14
E-mail adresa
agushbuja62@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Botime, ribotime, organizime te veprimtarive kulturore, përkujtime etj.
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.